Mudpies
Hierdie lekkergoed het ek vir die eerste keer geproe toe ons vir Thea hulle gaan kuier het in Port Elizabeth. Ons het vir die dag uitgery na Natures Valley en het hierdie interesante eetgoed by `n Ultra City te koop gekry.
250ml klapper 250ml karamel suiker 250ml bruismeel 125g botter of margarien, gesmelt 358g kondensmelk 30g botter of margarien ekstra 30ml stroop 150g easy melt sjokelade, gesmelt 20g botter of margarien, gesmelt
Voorverhit oond na 180 grade. Spuit `n langwerpige bak met spray en cook. Voeg by die eerste vier bestandele en druk in voorbereide bak. Bak vir 10 minute. Verhit kondensmelk, 30g botter en stroop saam, hou aan roer vir 5 minute. Smeer oor die gebakte basis en bak vir `n verder 10 minute. Laat afkoel. Meng saam die easy melt en 20g botter en smeer oor die vulsel. Plaas in yskas om te set. Sny versigtig in vierkante. Gebruik `n mes gedoop in warm water om deur die sjokelade te sny. |